Családi hosszúhétvége 4 fö részére

Családi hosszúhétvége csomagunkat olyan kalandvágyó családoknak ajánljuk, akik az ország felfedezése mellett izgalmas programokat is szeretnének belesűríteni az Izlandon töltött időbe. Azoknak, akik szeretik a saját időbeosztásuk szerint felfedezni a sziget látványosságait.

További információ és foglalás a dora@erlendis.com címen.

1.nap (szerda):

Megérkezés Keflavík repterére, ahol felveszitek a választott autót. A bérléshez tartozó papírok kitöltése után Reykjavík felé veszitek az irányt, ahol egész este élvezhetitek a főváros nyüzsgését.

2.nap (csütörtök):

Egész napos program a híres Arany Háromszög felfedezése. Elmerülhettek az izlandi történelemben a Þingvellir Nemzeti Parkban, ahol a világ első demokratikus parlamentjét alapították, elámulhattok a Gullfoss-vízesés erején, és megnézhetitek, hogy hogyan lövell a magasba “minden gejzírek atyjának” kistestvére, a Strokkur gejzír.

3.nap (péntek):

Szánjátok az egész napot Izland csodálatos déli partjának felfedezésére! Nézzétek meg, hogy mi bújik meg a Seljalandsfoss-vízesés mögött, tekintsétek meg a fenséges Skógafosst, és utazzatok el egészen Vík városkájáig, ahol fekete homokos tengerparton igazán érezhetitek a természet erejét.

4.nap (szombat):

Délelőtt privát Reykjavík séta keretében ismerkedhettek meg az izlandi főváros legizgalmasabb nevezetességeivel, és rengeteg érdekes információt tudhattok meg az itt élők mindennapjairól. Délután az egész család számára izgalmas programban vehettek részt: Reykjavík régi kikötőjéből a Faxaflói-öbölbe hajózva leshetitek meg a környéken élő bálnákat és delfineket, és a Whales of Iceland, Európa legnagyobb, bálnákkal foglalkozó kiállításának keretén belül még jobban megismerkedhettek a szelíd óriásokkal. A séta után másik választási lehetőségként összebarátkozhattok a kedves izlandi lovakkal, és felfedezhetitek Reykjavík környékét lóháton.

5.nap (vasárnap):

Délelőtt elidőzhettek Izland földrajzi szempontból legizgalmasabb részén, a Reykjanes-félszigeten, ahol színes agyagmedencéket, és a tengerből kiemelkedő, óriási sziklákat is találhattok. A hazaindulás előtt már csak az autót kell leadnotok.

A csomag ára bálnalessel és kiállítással:
Kétkerékmeghajtású autóval: 87,000 ISK-tól***
Négykerékmeghajtású autóval: 93,400 ISK-tól***

A csomag ára lovaglással:
Kétkerékmeghajtású autóval: 71,800 ISK-tól***
Négykerékmeghajtású autóval: 78,200 ISK-tól***

Az ár tartalmazza: választott autó bérlése (GPS-szel, alap biztosítással), bálnales és Whales of Iceland kiállítás 4 főre VAGY lovaglás 4 főre, privát Reykjavík séta 4 fő részére, kidolgozott útiterv, 24 órás ügyfélszolgálat

Az ár NEM tartalmazza: repülőjegy*, szállás**, benzin, étkezés

*Csomagunkat a Wizzair Reykjavík-Budapest járatához igazítottuk, de természetesen a programot más időpontokban is igénybe lehet venni.

**A csomag ára a szállást nem tartalmazza, azonban igény esetén szívesen segítük a megfelelő szálláshely kiválasztásában és lefoglalásában.

***Az ár két felnőtt és két gyermek részvételére értendő. A csomagok árai a gyermekek életkorától függően változhatnak, így kérjük, jelentkezéskor tüntessék fel a programban résztvevő gyermekek életkorát is.

További információ és foglalás a dora@erlendis.com címen.