Extrém Izland hosszúhétvége 2 fö részére

Extrém Izland csomagunkat azoknak ajánljuk, akik szeretnék még közelebbről megfigyelni Izland elképesztő természeti csodáit. Azoknak, akiknek az utazás nem csak a pihenésről szól, és szeretnek a városnézésen és a vízesések megcsodálásán kívül aktívabb programokban is részt venni. Azoknak, akik szeretik a saját tempójukban felfedezni Izland számtalan látványosságát.

További információ és foglalás a dora@erlendis.com címen.

1.nap (szerda):

Megérkezés Keflavík repterére, ahol felveszitek a választott autót. A bérléshez tartozó papírok kitöltése után Reykjavík felé veszitek az irányt, ahol egész este élvezhetitek a főváros nyüzsgését.

2.nap (csütörtök):

Egész napos program a híres Arany Háromszög felfedezése. Elmerülhettek az izlandi történelemben a Þingvellir Nemzeti Parkban, ahol a világ első demokratikus parlamentjét alapították, elámulhattok a Gullfoss-vízesés erején, és megnézhetitek, hogy hogyan lövell a magasba “minden gejzírek atyjának” kistestvére, a Strokkur gejzír. A nap fénypontja az észak-amerikai és eurázsiai tektonikai lemezek közötti könnyűbúvárkodás. A Silfra-hasadék méltán az egyik legnépszerűbb hely könnyűbúvárkodásra és búvárkodásra: a hihetetlenül tiszta vízben akár 100 méterre is el lehet látni.

3.nap (péntek):

Szánjátok az egész napot Izland csodálatos déli partjának felfedezésére! Nézzétek meg, hogy mi bújik meg a Seljalandsfoss-vízesés mögött, tekintsétek meg a fenséges Skógafosst, és utazzatok el egészen Vík városkájáig, ahol fekete homokos tengerparton igazán érezhetitek a természet erejét. Az út során alkalmatok nyílik Sólheimajökull-gleccseren is sétálni. A gleccser különleges márványos színezetét a vulkáni hamu adja.

4.nap (szombat):

Délelőtt privát Reykjavík séta keretében ismerkedhettek meg az izlandi főváros legizgalmasabb nevezetességeivel, és rengeteg érdekes információt tudhattok meg az itt élők mindennapjairól. Délután folytassátok Reykjavík felfedezését, vagy válasszatok az oldalunkon található többi program közül.

5.nap (vasárnap):

Délelőtt elidőzhettek Izland földrajzi szempontból legizgalmasabb részén, a Reykjanes-félszigeten, ahol színes agyagmedencéket, és a tengerből kiemelkedő, óriási sziklákat is találhattok. A hazaindulás előtt már csak az autót kell leadnotok.

Ár kétkerékmeghajtású autóval: 133,960 ISK
Ár négykerékmeghajtású autóval: 140,360 ISK

Az ár tartalmazza: választott autó bérlése (GPS-szel, alap biztosítással), könnyűbúvárkodás a Silfra-hasadékban 2 fő részére, gleccserséta a Sólheimajökull-gleccsere 2 fő részére, privát Reykjavík séta 2 főre, kidolgozott útiterv, 24 órás ügyfélszolgálat

Az ár NEM tartalmazza: repülőjegy*, szállás**, benzin, étkezés

*Csomagunkat a Wizzair Reykjavík-Budapest járatához igazítottuk, de természetesen a programot más időpontokban is igénybe lehet venni.

**A csomag ára a szállást nem tartalmazza, azonban igény esetén szívesen segítük a megfelelő szálláshely kiválasztásában és lefoglalásában.

További információ és foglalás a dora@erlendis.com címen.