Felhasználási feltételek

 

Az Erlendis Travel nem vállal felelősséget a túrákon keletkezett esetleges károkért, veszteségekért, balesetekért vagy betegségért. Az Erlendis Travel nem vállal felelősséget az útitervet érintő – időjárás, sztrájk vagy más, a cég hatáskörébe nem tartozó külső tényező miatti – változásokért sem. Az Erlendis Travel jogában áll az útitervet, indulási időpontokat előzetes értesítés nélkül megváltoztatni, amennyiben ezt indokoltnak látja. A repülőjáratok  (mind helyi, mind nemzetközi) változása miatt felmerülő esetleges költségeket (átfoglalási díj, extra éjszaka hotelben, extra étkezés, transzfer, stb.) minden esetben a vásárló állja. Minden vendégünknek ajánljuk, hogy az utazás megkezdése előtt kössenek utasbiztosítást.

Felelősség

Az Erlendis Travel jogában áll az útvonalak és útitervek megváltoztatása, amennyiben azt az időjárási- vagy útviszonyok indokolják. Az Erlendis Travel nem vállal felelősséget semmilyen előre nem látható esemény (repülőjárat-változás, időjárás, háború, környzeti csapás, stb.) miatti kárért, sérülésért vagy veszteségért. A honlapunkon feltüntetett útitervek és a túrák időtartama csak tájékoztató jellegű, és az út- és időjárási viszonyoknak megfelelően változhat. Célunk minden esetben a megadott időpontok pontos betartása, de előre nem látható okokból kifolyólag lehetségesek késések. Az Erlendis Travel nem vállal felelősséget a a késés miatti közvetlen vagy közvetett veszteségekért.

Foglalás

Túráink honlapunkon keresztül közvetlenül, vagy az info@erlendis.com e-mail címre küldött e-maillel foglalhatóak. Ha a foglalással bármilyen probléma adódik, kérjük az info@erlendis.com e-mail címre küldjék el a probléma leírását.

Egyéni ajánlatkérés

Egyéni utak szervezése iránti érdeklődést közvetlenul a dora@erlendis.com e-mail címre küldött e-maillel, vagy az Erlendis Travel honlapján kötöltött egyéni ajánlatkérésre vonatkozó kérdőív kitöltésével fejezheti ki. Az elküldött e-mailekre és kérdőívekre két munkanapon belül válaszolunk, az egyéni ajánlat elkészültének időtartama legalább öt munkanap. Az elkészült egyéni ajánlatokban változtatás két alkalommal ingyenesen kérhető, minden ezen túlmutató változtatásért extra munkadíjat számolunk fel. Az egyéni ajánlat elfogadása a foglaló (az ajánlat teljes összegének 10%-a) befizetésével válik hivatalossá, melynek beérkezési határideje az ajánlat elfogadása utáni 14. nap. Az ajánlat teljes árának beérkezési határideje az út megkezdése előtti 30. nap.

Egyéni ajánlatkérésre az utazást megelőző 3. hónapig van lehetőség.

Fizetési feltételek

Foglalás online: A szolgáltatásunk díját a foglalási folyamat végén, a fizetési oldalunkra átirányítva lehet rendezni.

Foglalás e-mailen keresztül: Az e-mailen keresztül történt foglalások esetén a szolgáltatás összegét banki átutalással, Euróban lehet rendezni. Az összeget az aznapi Euró árfolyam szerint kell utalni. A teljes összeg 20%-a a foglalási biztosíték, a szolgáltatás díjának teljes összegének az utazás kezdete előtti 60 nappal kell megérkeznie.

Az oldalon feltüntetett díjak érvényessége

Az oldalunkon feltüntetett összes szolgáltatás díját a jelenlegi izlandi árak szerint adtuk meg. Az Erlendis Travel jogában áll az oldalon feltüntetett összegek megváltoztatása, ha azt bármilyen, előre nem látható eseméy (infláció, adók, stb.) indokolja. A szolgáltatás számlájának kiállítása után az árat megváltoztatni nem áll jogunkban.

Lemondás

Minden lemondásnak e-mailen keresztül kell beérkeznie az Erlendis Travelhez, az izlandi utazási irodák bevett szokása szerint.

Kiscsoportos, egyéni és self-drive utak lemondása:

10% vissza nem térítendő – ez az összeg a foglalási költségeket és az út szervezését foglalja magába.

Lemondás az utazás időpontja előtt kevesebb, mint 6, de több, mint 4 héttel: 75% visszatérítés

Lemondás az utazás időpontja előtt kevesebb, mint 4, de több, mint 2 héttel: 20% visszatérítés

Lemondás kevesebb, mint 2 héttel az utazás időpontja előtt: nincs visszatérítés

 

Ha vulkánkitörés miatt nem lehetséges eljutni Izlandra, a teljes összeget megtérítjük.

Ha az utat az Erlendis Travel mondja le, a teljes összeget megtérítjük.

Vélemény és panasz

Célunk, hogy a legkörültekintőbb szolgáltatást nyújtsuk minden vendégünknek. Amennyiben valami okból kifolyólag elégedetlenek az általunk vagy szerződéses partnereink által nyújtott szolgáltatásokkal, kérjük, minél előbb értesítsenek erről e-mailben. Amennyiben az eset történte után nem tudnak minket rögtön értesíteni, kérjük, legkésőbb a hazautazás után 20 nappal ezt tegyék meg. Amennyiben a panasztétel ez alatt az idő alatt nem történik meg, az Erlendis Travel nem tudja biztosítani a kártérítés lehetőségét.

Ha bármilyen szolgáltatással kapcsolatos észrevétele van, kérjük, küldjön nekünk e-mailt az info@erlendis.com e-mail címre vagy postai levelet irodánkba, az Álftamyri 12., 108-Reykjavík, Izland címre.

Ha bármilyen segítségre van szüksége, ne habozzon keresni minket az info@erlendis.com e-mail címen!

Erlendis Travel – Álftamyri 12., 108-Reykjavík, Izland. Honlapunk: http://erlendis.com –  További információ: info@erlendis.com