Sarki fény hosszúhétvége 2 fö részére

A Budapest-Reykjavík irányú Wizzair járathoz igazított sarki fény hosszúhétvégénket azoknak ajánljuk, akik elsősorban az északi fény miatt veszik Izland felé irányt, de emellett szeretnének az itt töltött négy napban olyan mozgalmas programot, mely a sarki fény nélkül is megállja a helyét. Azoknak, akik szeretik a saját utukat járni, és Izland rengeteg látványosságát a saját a tempójukban felfedezni.

Sarki fény hosszúhétvégénket szeptembertől április közepéig ajánljuk.

További információ és foglalás a dora@erlendis.com címen. Az ár két főre értendő. 

1.nap (szerda):

Megérkezés Keflavík repterére, ahol felveszitek a választott autót. A bérléshez tartozó papírok kitöltése után Reykjavík felé veszitek az irányt, ahol az esti program a Reykjavík régi kikötőjéből induló auróra hajóút, mely során, ha az időjárás is engedi, megcsodálhatjátok a lélegzetelállító sarki fényt.*

2.nap (csütörtök):

Egész napos program a híres Arany Háromszög felfedezése. Elmerülhettek az izlandi történelemben a Þingvellir Nemzeti Parkban, ahol a világ első demokratikus parlamentjét alapították, elámulhattok a Gullfoss-vízesés erején, és megnézhetitek, hogy hogyan lövell a magasba “minden gejzírek atyjának” kistestvére, a Strokkur gejzír.

3.nap (péntek):

Szánjátok az egész napot Izland csodálatos déli partjának felfedezésére! Nézzétek meg, hogy mi bújik meg a Seljalandsfoss-vízesés mögött, tekintsétek meg a fenséges Skógafosst, és utazzatok el egészen Vík városkájáig, ahol fekete homokos tengerparton igazán érezhetitek a természet erejét.

4.nap (szombat):

Délelőtt privát Reykjavík séta keretében ismerkedhettek meg az izlandi főváros legizgalmasabb nevezetességeivel, és rengeteg érdekes információt tudhattok meg az itt élők mindennapjairól. Délután folytassátok Reykjavík felfedezését, vagy válasszatok az oldalunkon található többi program közül.

5.nap (vasárnap):

Délelőtt elidőzhettek Izland földrajzi szempontból legizgalmasabb részén, a Reykjanes-félszigeten, ahol színes agyagmedencéket, és a tengerből kiemelkedő, óriási sziklákat is találhattok. A hazaindulás előtt már csak az autót kell leadnotok.

Ár 2 főre kétkerékmeghajtású autóval: 61,000 ISK

Ár 2 főre négykerékmeghajtású autóval: 67,000 ISK

Az ár tartalmazza: választott autó bérlése (GPS-szel, alap biztosítással), auróra hajóút 2 főre, privát Reykjavík séta 2 főre, kidolgozott útiterv, 24 órás ügyfélszolgálat

Az ár NEM tartalmazza: repülőjegy**, szállás***, benzin, étkezés

*A sarki fény egy különleges légköri jelenség, melynek megjelenését cégünk sajnos nem tudja garantálni. Amennyiben az első este nem bukkannak fel a fények az égen, az itt létetek során az auróra hajútra vonatkozó jegyeteket bármelyik este újra felhasználhatjátok.

**Csomagunkat a Wizzair Reykjavík-Budapest járatához igazítottuk, de természetesen a programot más időpontokban is igénybe lehet venni.

***A csomag ára a szállást nem tartalmazza, azonban igény esetén szívesen segítünk a megfelelő szálláshely kiválasztásában és lefoglalásában.

További információ és foglalás a dora@erlendis.com címen.